Tässä me olemme, palvelualttiit taloyhtiötekniikan asiantuntijasi

MATIAS LUOKKANEN

 Sosiaalinen korjausrakentamisen aisapari

Koko työurani on kulunut myyntityötä tehden ja viimeiset kahdeksan vuotta olen työskennellyt korjausrakentamisen parissa pientalopuolella. Sosiaalisena kaverina parasta työssäni on ihmisten tapaaminen. Jokainen asiakas on erilainen ja usein ihmisten kanssa tulee jutusteltua remonttiasioiden lisäksi myös muista kuulumisista. Palkitsevinta työssäni on kuulla kiitosta asiakkaalta saneerauksen valmistuttua ja huomata, kuinka huoli kiinteistön kunnosta poistuu onnistuneen remontin myötä.

On mielenkiintoista tutustua erilaisiin kiinteistöihin ja päästä suunnittelemaan sopivia remonttikokonaisuuksia taloyhtiöille. Renoa Talotekniikan palvelukonsepti on loistava ja pystymme tarjoamaan taloyhtiöille ketterän ratkaisun kiinteistön elinkaaren pidentämiseksi.

Vapaa-aikani kuluu urheilun merkeissä ja kokemusta on kertynyt monestakin eri lajista. Tennistä olen pelannut pitkään ja pysyypä kädessä myös salibandy- ja jääkiekkomailakin. Tällä hetkellä suurin polte on kuitenkin frisbeegolfradoille.

Jätä soittopyyntö matiakselle

MARKUS KOSKINEN

Moniosaava rakennusalan taituri ja aktiivinen somekasvo

Olen toiminut aikaisemmin noin nelisen vuotta remonttialan yrittäjänä, keskittyen erityisesti pientalojen sisäilmaremonteihin ja sisäilmakorjauksiin. Intoa puhkuen olen nyt mukana Renoa Talotekniikan toiminnassa hyödyntäen aiempaa osaamista, mutta ennen kaikkea oppimassa uutta ja kehittämässä olemassaolevaa. Toimin Renoa Talotekniikan liiketoimintajohtajan puikoissa, rinnallani mitä mainioimmat ja asiantuntevat työkaverit Jani ja Matias.

On hienoa päästä vastaamaan Renoa Talotekniikan palveluiden avulla siihen kunnossapitotarpeeseen, joka ikääntyvillä suomalaisilla kiinteistöillä on. Palkitsevinta on löytää asiakkaan kanssa yhteinen polku, jonka varrella eri korjaustarpeet ratkaistaan järkevässä järjestyksessä, pidemmälle ajanjaksolle jyvitettynä. Näin saneerauskustannukset pysyvät kurissa samalla, kun kiinteistön elinkaarta jatketaan säilyttäen asukkaiden viihtyvyys. Tällaisissa pitkissä asiakassuhteissa palvelualttius todella punnitaan.

Monipuolinen työ vaatii monipuoliset huvit, joten harrastuksiin kuuluvat useat erilaiset sisäliikuntalajit, kuten kuntosaliharjoittelu, nyrkkeily sekä sulkapallo. Muuhun henkilökohtaiseen kehittymiseen panostan Nuorkauppakamarin toiminnan kautta, joka mahdollistaa laajojen verkostojen luomisen sekä jatkuvan kasvamisen johtajuustaidoissa.

Jätä soittopyyntö markukselle

JANI MYLLYMÄKI

Korjausrakentamiseen kouliintunut kumppani

Olen vuodesta 2011 työskennellyt pientalopuolen korjausrakentamisen parissa. Kahdeksan vuoden aikana tutuksi on tullut saneerausalan myyntikentän kaikki roolit aina myyntimiehestä myyntijohtajaan ja tiiminvetäjään. Näissä rooleissa toisen ihmisen kuunteleminen ja erilaisten näkökulmien ymmärtäminen on korostunut erityisen paljon ja on kehittynyt keskeiseksi vahvuudekseni.

Visio siitä, että pientalopuolelta tuttu asennustehokkuus ja suoraviivainen asennusmalli voisi sopia myös taloyhtiöille johti tieni Renoa Talotekniikalle. On ollut hienoa huomata, että palvelukonseptimme on muuttanut käsityksen taloyhtiösaneerauksien useiden kuukausien evakosta aivan toisenlaisiksi. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä nopeisiin asennuksien läpimenoaikoihin ja siihen, että kotoa ei tarvitse muuttaa remontin ajaksi pois.

Toisinaan huomaan uppoutuvani työasioihin myös iltaisin, mutta pääosin pyrin keskittämään vapaa-ajan perheen ja urheilun ympärille. Monipuolinen liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntä, viime aikoina henkilökohtainen hittilaji on ollut crossfit. Lisäksi kesällä vietän aikaa viheriöillä ja talvisin golf-maila vaihtuu jääkiekkomailaan sekä suksiin.

Jätä soittopyyntö janille

RENOA TALOTEKNIIKKA OY SYNTYI KIINTEISTÖJEN
TARPEESTA MUTKATTOMAAN KUNNOSSAPITOON

2000-luvun alussa putkiremonttien kysyntä alkoi voimakkaasti nostaa päätään, kun suuri määrä 60–70-luvun koteja saavutti saneerausiän. Tästä tarpeesta ja yritteliäiden ystävien ajatuksesta syntyi putkiremonttipalvelua tarjoava KotiSun Oy. Putkiliiketoiminnan menestyttyä ja palvelupolun hiouduttua vuosien kehityksen myötä timanttisen tehokkaaksi, toimivat käytänteet skaalattiin uuteen toimialaan ja omakotitaloasujat saivat toivomaansa ketterää ja vaivatonta viemärisukitusta KotiSun Viemäripalvelut Oy:ltä. Sukituksen rinnalle kehitettiin myös hellävarainen, mutta tehokas viemärin huoltopalvelu.

Putkia ja viemäreitä kunnostaessa havaittiin jälleen uusi korjaustarpeen kohde, sähköt. Vanhentuneet sähköjärjestelmät ja vaaralliset asennukset olivat pintojen alla piilevä este omakotiasumisen huolettomuudelle. Niinpä tarjonta monipuolistui kodin sähköremonttipalvelulla, jota tarjoaa Kotivo Oy.

Yli 10 vuoden ja 40 000 pientaloremontin kokemuksen myötä havaittiin, että suomalaisissa taloyhtiöissä piilee samat kunnossapitoremonttien tarpeet. Ajattelimme, että miksei samoja, hyväksi havaittuja toimintamalleja voisi käyttää myös taloyhtiöiden saneerauksissa. Tästä oivalluksesta syntyi Renoa Talotekniikka; tarjoamaan pienille rivitaloyhtiöille ketterää putki-, viemäri- ja sähköremonttipalvelua.

Kaikki saneerauspalvelumme ovat konseptoitu helpommin ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi Renoa TAHTI-palvelun alle, jonka ytimenä toimii kokonaisvaltainen tarvekartoitus ja suoraviivainen toimintasuunnitelma.

Tutustu tahti-palveluun
Renoa-talotekniikka-oy