TAHTI

Konsultoimme, kartoitamme, tiedotamme ja kunnostamme. Koko hanke helposti ja kustannustehokkaasti.

Taloyhtiön putkiremontti tai jokin muu kiinteistön laajempi korjaushanke on usein taloyhtiöasukkaan kannalta epämieluisa tilanne, joka voi kestää ikävimmillään useita kuukausia. TAHTI muuttaa ikävät mielikuvat taloyhtiöremonteista. Käänteentekevä palvelumme perustuu koko hankkeen ajankäytön ja kustannuksien järkevöittämiseen. Meiltä saat täysin läpinäkyvää ja mutkatonta palvelua helposti ymmärrettävällä tavalla ja ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Ota meihin yhteyttä

NÄIN TAHTI-PALVELUMME ETENEE MUTKATTOMASTI

Tutustutaan toisiimme ja vierailu kohteessa

Asiantuntijamme vierailevat kiinteistössäsi ja tutustuvat kiireettömästi kohteeseen, asukkaisiin sekä elämäntyyliin. Kun olemme tulleet tutuksi, löydämme varmasti yhteisen suunnan ja selkeän ymmärryksen siitä, kuinka meidän on järkevintä edetä taloyhtiösi elinkaaren pidentämiseksi.

 

Huolellinen tarvekartoitus taloyhtiösi saneeraustarpeista

Työnjohtaja ja projektimyyjä kartoittavat huolellisesti kiinteistösi kunnostustarpeet. Kuuntelemme toiveesi, huomioimme kohteen yksilölliset piireet ja ennakoimme mahdolliset haasteet sekä muuttuvat tekijät.

Yksilöllinen suunnitelma työn toteutuksesta

Työnjohtajamme yhdessä projektimyyjän kanssa suunnittelevat kiinteistösi saneerauskokonaisuuden huomioiden räätälöidyt asennustoiveet. Saat ammattilaisemme muodostaman selkeän ja kattavan tarjouksen työstämme.

Havainnollistava infotilaisuus asukkaille

Esittelemme ehdotelmamme saneerauksen sisällöstä, urakan kulusta ja aikataulusta kiinteistösi asukkaille. Tarjouksemme on aina selkeästi muodostettu ja helposti ymmärrettävä kokonaisuus, joten teidän ei tarvitse olla tekniikan ammattilaisia ymmärtääk­senne palvelumme sisällön.

Urakkasopimus ja kiinteä hinta

Saat mutkattomasti kaikki kiinteistösi saneerauspalvelut yh­dellä sopimuksella, yhdeltä toimijalta, omalta edustajaltasi. Huolellisen tarvekartoituksen ansiosta saat aina kiinteän ja pitävän kokonaishinnan, joten yllättäviä lisätyökustannuksia ei tule.

Asennus sovitussa aikataulussa valmiiksi

Sovitussa aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia! Tarkasti suunnitellut työvaiheet ja ISO 9001-sertifioidut saneerauspalve­lumme takaavat aina sujuvan työnteon sekä laadukkaan lop­putuloksen.

Huoletonta taloyhtiöasumista

Kun talotekniset järjestelmät ovat kunnossa, kiinteistö kestää aikaa ja mahdollinen asunnon jälleenmyynti on helpompaa. Huoletonta taloyhtiöasumista sinulle sekä naapureillesi!

Jätä soittopyyntö Tutustu palveluihimme

Tähän Tahtiin työskentelemme

presentaatio

asiakkaita

DCIM100MEDIADJI_0572.JPG

lastenhuone-lämpöverkko-iso

sähköasennus-iso

työn-tarkistus-iso

Mietityttääkö jokin asia?
Lue mitä asioita meiltä usein kysytään

Etkö löytänyt vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen?

Ota meihin yhteyttä

HEIDÄNKIN KANSSA LÖYSIMME SOPIVAN TAHDIN

”Remonttikumppanin valinnassa kokonaisuus ratkaisi. Saatiin käyttövesi- ja viemäriremontti samalla kertaa tehdyksi. Työt tehtiin aikataulun mukaisesti ja työnjohtajien ja asentajien kanssa oli miellyttävää työskennellä.”

Heikki Almgren
As Oy Papinmäentie 15, 1978 rivitalo,
Helsinki

””Tämän tehokkaammin viemäriremonttia tuskin voi tehdä.Asentajat olivat reippaita ja mukavia poikia. Remontista jäi todella hyvä kuva.””

Hannu Partti – hallituksen PJ
As Oy Airanteentie 3
1971 rivitalo, muoviviemäri
Jyväskylä

”Suomussalmelainen K-Market Herkkukirsikka valitsi meidät saneerauskumppaniksi. Elintarvikeliikkeen viemärit uudistettiin sukittamalla yöaikaan, joten kauppa kävi päivisin normaalisti remontin aikanakin.”

K-Market Herkkukirsikka
1960, liiketila, betoni- ja valurautaviemärit
Suomussalmi