Referenssimme

referenssimme-airanteentie

”Tämän tehokkaammin viemäriremonttia tuskin voi tehdä.Asentajat olivat reippaita ja mukavia poikia. Remontista jäi todella hyvä kuva”

Hannu Partti – hallituksen PJ
As Oy Airanteentie 3 1971 rivitalo, muoviviemäri Jyväskylä

Lue tarina
referenssimme-herkkukirsikka

Suomussalmelainen K-Market Herkkukirsikka valitsi meidät saneerauskumppaniksi. Elintarvikeliikkeen viemärit uudistettiin sukittamalla yöaikaan, joten kauppa kävi päivisin normaalisti remontin aikanakin.

K-Market Herkkukirsikka
1960, liiketila, betoni- ja valurautaviemärit
Suomussalmi

”Remonttikumppanin valinnassa kokonaisuus ratkaisi. Saatiin käyttövesi- ja viemäriremontti samalla kertaa tehdyksi. Työt tehtiin aikataulun mukaisesti ja työnjohtajien ja asentajien kanssa oli miellyttävää työskennellä.”

Heikki Almgren 
As Oy Papinmäentie 15, 1978 rivitalo, Helsinki

AIRANTEENTIEN TARINA

Taloyhtiö kokonaisvaltaisen talotekniikkasaneerauksen kohteena

Jyväskylän Palokassa Airanteentiellä sijaitsevassa kahdeksan asunnon rivitalossa toteutettiin kokonaisvaltainen talotekniikkasaneeraus. Noin 18 asukkaan taloyhtiö on profiililtaan läpileikkaus suomalaisesta taloyhtiöasumisesta – asukkaita löytyy lapsiperheistä eläkeläisiin. Punainen, puu- ja tiiliverhoiltu talo on valmistunut vuonna 1971 ja oli ennen saneerausta talotekniikaltaan alkuperäiskunnossa.

Taloyhtiön ikä, putkiston vuodot sekä perusteiden painumisongelman vaikutus viemärijärjestelmään huolestuttivat asukkaita. Korjaustarveselvityksen jälkeen oli selvää, että rivitalon käyttövesi- ja lämpöverkkoputkistot, viemärit sekä sähköjärjestelmä on järkevää uudistaa samalla kertaa.

Työhön haluttiin löytää toimija, joka pystyy tarjoamaan kaikki palvelut saman katon alta. Lisäksi toiveena oli kilpailukykyinen kokonaishinta, vahva ammattitaito sekä mahdollisimman tiivis remonttiaikataulu. Näiden tarpeiden myötä toimijaksi valikoitui Renoa Talotekniikka.

Haluatko lukea koko Airanteentien tarinan?

Lataa esite itsellesi alla olevasta painikkeesta.

Lataa PDF tästä